שישי בבוקר במרקטינו הוא רגע מושלם לפתוח איתו את סוף השבוע.
האור נוגע בעמק, הרוח נושבת בין העצים, והמרפסת של מרקטינו מתמלאת באווירה חמה, קצב נעים ומוזיקה טובה. הנוף הירוק שמקיף את המקום משתלב באסתטיקה האיטלקית, ויחד נוצרת תחושת חופש שאין בשום מקום אחר.
זה לא עוד בראנץ’ – זו חוויה איטלקית אמיתית. שולחן גדול נפתח, מנות קטנות ומדויקות מוגשות למרכז, קוקטייל בוקר ביד, דיג’יי שמנגן ברקע, ואוכל שמזמין ליהנות בלי למהר לשום מקום.
אחרי שהאווירה תופסת אותך, מגיע הטעם: מנות פתיחה לשיתוף, סלטים רעננים, ירקות, גבינות, דגים ובשרים – והכול בשיטת פותחים שולחן, שממשיכה למנת ספיישל אישית ולקינוחים עם סנגרייה ושתייה חמה.
מקום אחד שמחבר בין נוף, מוזיקה, אוכל ואנשים – לרגע של חופש אמיתי.
פותחים עם לחם, חמאה, ריבת עגבניות שרי וחמוצים ביתיים, ממשיכים עם שני סלטים לבחירה – פנצנלה, קיסר, עלים או רוקולה – ומשם למסע טעמים בארבע תחנות איטלקיות:
Verdure – ירקות קלויים, ארטישוק מטוגן, סלקים בטאבון וכרובית על פסטו פיסטוק.
Dal Mare – סלט טונה קונפי, סרדינים, טרטר דג ים וקוקטייל שרימפס.
Formaggi – סטרצ’יאטלה, מוצרלה מתובלת, גבינת ברי במילוי כמהין וקנטוצ'יני מתוק בצד.
Carne – טרטר בקר, פטה בשר מפורק ולקס בקר עם חרדל, ציר בקר וחמוצים ביתיים.